Professionel ejendomsservice

Hvad er ejendomsservice?

Skal du bruge en professionel gårdmand? Hos Falcke ApS tilbyder vi ejendomsservice med total vedligeholdelse og rengøring af bolig- og erhvervsejendomme – herunder butikscentre, gårdlager samt lejer-, ejer- og andelsboliger i Hvidovre, Rødovre, Valby og det øvrige København.

Vi tilbyder gode priser på bl.a.:

Ejendommen får naturligvis tilknyttet en fast medarbejder, som kommer hver gang. Vi tilbyder desuden 24 timers døgnvagt ved akut opstået behov for hjælp.

Vi tilbyder viceværtservice alle årets dage

Vi tilbyder skræddersyet ejendomsservice, hvor vi fungerer som vicevært og er til stede 365 dage om året. Det er en stor fordel, da der altid vil være pænt. Det er også en stor fordel for beboerne, som til enhver tid kan få hjælp, hvis der skulle opstå vandskader eller andre ubehagelige overraskelser.

​Ved større problemer tager vi hånd om skaden med det samme i tæt dialog med vores kompetente samarbejdspartnere.

Skal du bruge en vicevært til trappevask?

Falcke ApS råder over en moderne maskinpark til alle typer opgaver inden for ejendomsservice, herunder vicevært- og varmemesterservice, en trappevasker, vinduespolering, pleje af grønne områder og glatførebekæmpelse. Vores kunder tæller mindre virksomheder, ejendomsbesiddere og boligforeninger.

​Vores mangeårige erfaring gør os til en kompetent og professionel samarbejdspartner, der passer din ejendom, som var det vores egen.

​Vi har i mange år løst en lang række rengøringsopgaver for boligforeninger. Fra ugentlig trappevask og gadefejning til halvårlig hovedrengøring og rengøring af lejligheder ved køb og salg.

Vi leverer altid smukke, rene løsninger til vores kunders store tilfredshed. Hvad enten I ønsker en ejendomsservice, der kun omfatter trappevask, eller I ønsker en større pakke, tilbyder vi en aftale til konkurrencedygtige priser.​

Græsslåning samt buske og bede

Vi tilbyder en serviceaftale om fast vedligeholdelse og pleje. Det er løsningen til jer, der bare ønsker at nyde havens glæder med duften, freden og fuglesangen, men ikke har tiden til havearbejdet.

Med en fast aftale sikrer I jer, at haven og anlægget altid fremstår smuk og indbydende. Aftalen kan f.eks. indeholde græsslåning, beskæring, kultivering, gødskning, fjernelse af løvfaldet eller andre opgaver, der skal løses i årets løb.

Står I med en enkelt opgave, løser vi den effektivt og flot efter en fast timepris. Vi løser opgaver i villahaver, på sommerhusgrunde, i boligforeninger samt i parker og firmahaver. Kort sagt tager vi os godt af alle slags grønne områder.

Få et tilbud på snerydning

Som en del af ejendomsservice tilbyder vi hurtig snerydning og skånsom saltning af parkeringspladser, fortove, indkørsler og indgangspartier til boligkomplekser og ejendomme.

Som grundejer med ejendom ud til offentlig sti eller vej har man pligt til at salte og rydde sne på de arealer, der hovedsageligt bruges af gående. Ligger din ejendom ud til en privat vej eller sti, har man pligt til at rydde for sne. Hvis du ønsker mere information eller priser på snerydning, kan du kontakte os og høre om vores services.

Kontakt os for en god pris på ejendomsservice

I er naturligvis meget velkomne til at kontakte os på telefon eller mail for yderligere oplysninger, så vi kan tage en snak om jeres ønsker og behov inden for ejendomsservice i København og omegn. Vi leverer et tilbud inden for 24 timer. Vi ser frem til at hjælpe!

Tag kontakt

24 timers kørsel for vores faste kunder

Falcke ApS rykker altid hurtigt ud, når der er opstået skader på vinduer og glasfacader.

Vores biler er udstyret med et lille værksted, så vi som regel kan udbedre hele skaden på stedet og med det samme. Det betyder, at du slipper for afdækning i form af træplader og glasskår, der flyder.

Sker skaden uden for vores normale åbningstid, så kontakt Glarmestrenes Døgnvagt. De kører døgnet rundt og sørger for afdækning, indtil vi den efterfølgende dag kan udbedre skaden fuldstændigt.

Kontakt os, hvis der er opstået en skade der skal udbedres hurtigt og effektivt.

Skriv til os

70 229 226