Facaderenoveringer

Det er vigtigt med en flot facade. Fremstår facaden på dit hus eller på din virksomhed eksempelvis ikke intakt, har det stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Facaden er også i første øjekast det, du identificerer dig med, når du kommer hjem hver dag, eller det du ser, når du møder på arbejde.

​Vi har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det du gerne vil stå for. Alt efter hvilken type hus du har, har vi forskellige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den.

Vi er altid med i forreste række, så vi kan rådgive dig om nye tendenser samt nye produkter.

​Pudsning

Vi udfører facadereparationer og pudsning, vi rådgiver om valg af farver og står for forundersøgelser af facaden, inden vi påbegynder kalkning eller maling.

Vi har specialiseret os i alle typer opgaver på husets facade. Det betyder, at du får en kompetent og erfaren samarbejdspartner, hvis du vælger os til opgaven.

De fleste bygninger har elementer i facaden, der gør, at hele facaden ikke bør have samme farve. Det kan være murede detaljer, der skal males i kontrastfarver eller udvendigt træværk, der kan give et elegant farvespil i facaden.

Et vellykket farvevalg understreger husets form, udtryk og karakter. Tag os derfor med på råd fra starten, så du er sikker på, at alle elementer tænkes med.

Isolering

Vi udfører alle former for bygningsisolering. Vi isolerer tage, lofter, mure og gulve i både nybyggeri og gamle huse, i beboelsesejendomme og kontorer, i villaer og sommerhuse.

Med en efterisolering begrænser du ikke bare dit varmeforbrug. Du sikrer også et sundt indeklima for dig og din familie, da vægge, gulve og lofter bliver varmere. Det begrænser risikoen for vækst af skimmelsvamp på de indvendige overflader.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tag kontakt

Falcke ApS er StoMester​ indenfor facadearbejde

Som StoMester har vi en omfattende uddannelse bag os, som består af en praktisk og teoretisk del. Vi har et nøje kendskab til at udføre facadeopgaven korrekt og kender systemkomponterne. Dermed sikrer vi, at vi leverer en høj kvalitetsstandard ved alle udførte facadeløsninger.

​I forbindelse med overflader og systemer til facadearbejde, har vi en stor ekspertise indenfor fx.:

Overflader

  • Teglstensfacader
  • Pudsfacader
  • Facademaling
  • Naturstensfacader​

Facadesystemer

  • Isoleret facadesystem
  • Ventileret facadesystem​
  • Uisoleret pudssystem
  • Drænerende sokkelsystem
Læs mere om STO
Skriv til os

70 229 226