PUR-gulv – moderne, praktisk og flot

PUR-gulv – eller polyurethan-gulv – er en særdeles alsidig type gulv, som både bruges af private, erhverv og industri. Falcke ApS lægger PUR-gulv for netop virksomheder og private boligejere i hele København, herunder Rødovre, Hvidovre og Valby. Men vi har kører ud til kunder hele landet.

Ønsker du også et praktisk og moderne gulv?
​Så kig med her på siden.

Vi er eksperter i slidstærke gulve såsom microcement, epoxygulv, industrigulv og naturligvis PUR-gulv. Disse gulves slidstyrke er uovertruffen og gør dem velegnede til industri og erhverv. PUR-gulv er desuden rengøringsvenlig, vandtæt og fugefri, hvorfor det også kan bruges til vådrum.

Hvad er PUR? Læs om PUR-gulv her

”Polyurethan (PUR)” har mange gode egenskaber, da det er et stabilt produkt som kan anvendes til stort set alt. Derfor kender næsten alle mennesker til PUR uden at vide, at deres maskine, tøj, bildele, lim, fugemasser, isolering, madrasser, puder, sæder, hynder og så videre, er produkter, der er produceret af PUR. Som eksempel er stift polyurethancelleplast et af de mest effektive isoleringsmaterialer, der findes.​

Historien om PUR

PUR har været et kendt produkt gennem mange år. Urethanreaktionen var velkendt allerede fra midten af det 19. århundrede. Selve udviklingsarbejdet med at gøre PUR til et industrielt produkt, blev påbegyndt i 1937, da Professor Dr. Otto Bayer, en tysk kemiker, som var leder af Bayers forskningsafdeling i over 30 år, og hans kollegaer i Tyskland udviklede polyisocyanat-polyadditions processen. Det blev grundlaget for den kommercielle fremstilling af polyurethaner til industribrug. Herefter åbnede der sig mange muligheder – én af dem blev gulvbehandling.

PUR-gulv: en verdensnyhed

Næste store gennembrud i anvendelsesmulighederne for PUR blev præsenteret for 11 år siden.​

Da den første PU Sealer blev udviklet, var det ikke til at forudse den succes, som det ville få i hele branchen. Dette enestående system viste sig at være et stærkt og økonomisk alternativ til alle andre eksisterende gulvsystemer.​

I dag, hvor der ligger langt over 10 millioner forseglede m² verden over, er det klart at permanente specialsealere ikke kan overses i gulvbranchen. Det skyldes den ekstreme slidstyrke og kemikaliemodstandsdygtighed, såvel som det rolige overfladeindtryk af nyt gulv, samt en meget fleksibel/elastisk overflade, der modvirker at produktet krakelerer på bløde belægninger. For håndværkeren tæller herudover den enkle og sikre etablering og universelle anvendelse på elastiske såvel som på mineralholdige og flydemørtel-gulve.

Fakta og myter om PUR-gulv

Når et system får succes, medfører det ofte, at alle har en holdning til produktet. Falcke ApS, er de første til at erkende, at der altid vil være spørgsmål og udfordringer ved nye produkter. Derfor er PUR systemet et af de mest testede systemer i branchen.

PUR Sealer er så gennemtestet, at alle relevante spørgsmål vedr. holdbarhed, etablering, miljø, kemikalieresistens, vedligeholdelse, UV-resistens og lignende er testet af internationale anerkendte testinstitutter, ofte efter ISO og DIN normer. Dette faktum er årsagen til, at vi har udarbejdet et ”Myte – Fakta”-afsnit. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til os.

Kontakt os og få et godt tilbud

Kunne du tænke dig at få lagt PUR-gulv? Vi lægger både for private, erhverv og industri. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores priser og ydelser, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, hører om din opgave og udarbejder dernæst et uforpligtende tilbud på dit PUR-gulv.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 229 226 eller på e-mail:
f@lcke.dk. Vi ser frem til at lægge PUR-gulv hos dig.

Tag kontakt
Skriv til os

70 229 226