Polyurethan gulve

Hvad er Polyurethan?

Polyurethan, også kendt som PU-gulve, repræsenterer en eksklusiv gulvbelægning, som Falcke ApS har specialiseret sig i gennem mere end 10 års erfaring. Ligesom epoxy gulve er polyurethan en form for plastbelægning. Denne fleksible belægning kan anvendes på forskellige underlag, fra trægulve til betonoverflader.

Polyurethan tilbyder en unik kombination af fænomenal belastningsevne, let rengøring og et bredt spektrum af farvevalg. Den stigende popularitet af polyurethan gulve har gjort dem til det foretrukne valg, og de deler ligheder med epoxygulve.

PU-gulve bliver brugt til:

  • Børneværelser
  • Køkkener
  • Entre
  • Gang
  • Stue
  • Forretninger
  • Fitnesscentre
  • Sportshaller
  • Institutioner

Historien om PUR

PUR har været et kendt produkt gennem mange år. Urethanreaktionen var velkendt allerede fra midten af det 19. århundrede. Selve udviklingsarbejdet med at gøre PUR til et industrielt produkt, blev påbegyndt i 1937, da Professor Dr. Otto Bayer, en tysk kemiker, som var leder af Bayers forskningsafdeling i over 30 år, og hans kollegaer i Tyskland udviklede polyisocyanat-polyadditions processen. Det blev grundlaget for den kommercielle fremstilling af polyurethaner til industribrug. Herefter åbnede der sig mange muligheder – én af dem blev gulvbehandling.

Kontakt os og få et godt tilbud

Kunne du tænke dig at få lagt PUR-gulv? Vi lægger både for private, erhverv og industri. Hvis du har yderligere spørgsmål til vores priser og ydelser, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, hører om din opgave og udarbejder dernæst et uforpligtende tilbud på dit PUR-gulv.

Vi kan kontaktes på telefon: 70 229 226 eller på e-mail:
f@lcke.dk. Vi ser frem til at lægge PUR-gulv hos dig.

Tag kontakt

PUR-gulv: en verdensnyhed

Næste store gennembrud i anvendelsesmulighederne for PUR blev præsenteret for 11 år siden.​

Da den første PU Sealer blev udviklet, var det ikke til at forudse den succes, som det ville få i hele branchen. Dette enestående system viste sig at være et stærkt og økonomisk alternativ til alle andre eksisterende gulvsystemer.​

I dag, hvor der ligger langt over 10 millioner forseglede m² verden over, er det klart at permanente specialsealere ikke kan overses i gulvbranchen. Det skyldes den ekstreme slidstyrke og kemikaliemodstandsdygtighed, såvel som det rolige overfladeindtryk af nyt gulv, samt en meget fleksibel/elastisk overflade, der modvirker at produktet krakelerer på bløde belægninger. For håndværkeren tæller herudover den enkle og sikre etablering og universelle anvendelse på elastiske såvel som på mineralholdige og flydemørtel-gulve.

Fakta og myter om PUR-gulv

Når et system får succes, medfører det ofte, at alle har en holdning til produktet. Falcke ApS, er de første til at erkende, at der altid vil være spørgsmål og udfordringer ved nye produkter. Derfor er PUR systemet et af de mest testede systemer i branchen.

PUR Sealer er så gennemtestet, at alle relevante spørgsmål vedr. holdbarhed, etablering, miljø, kemikalieresistens, vedligeholdelse, UV-resistens og lignende er testet af internationale anerkendte testinstitutter, ofte efter ISO og DIN normer. Dette faktum er årsagen til, at vi har udarbejdet et ”Myte – Fakta”-afsnit. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at rette henvendelse til os.

 

Ekstra slidstærke

Polyurethan gulve garanterer en holdbar og let rengøringsvenlig overflade. Deres evne til at modstå slid, ridser og revner gør dem perfekte til områder med intensiv brug, hvilket gør dem ideelle til kommunale institutioner og områder med konstant aktivitet.

Lang holdbarhed

Polyurethan gulve opretholder deres form og funktion i lang tid, især når de vedligeholdes korrekt. Den årlige voksbehandling forlænger gulvets levetid og bevarer dets skinnende udseende.

Design efter ønske

Gulvet kan tilpasses med et bredt udvalg af RAL-farver, og Falcke ApS er dedikeret til at opfylde dine designvisioner. Vi rådgiver gennem hele processen for at sikre det ønskede resultat, hvad enten det er et gulv i polyurethan, epoxy eller microcement.

Hygiejnisk og nem at rengøre

Fugefri overflader gør rengøringen til en leg, da der ikke er steder for bakterier eller fugt at gemme sig. Polyurethan gulve fra Falcke ApS er derfor optimale i områder med høje hygiejnekrav, såsom industrikøkkener og sundhedssektoren

Mindsk lydniveauet med fugefrit gummigulv

Polyurethan gulve leverer en komfortoplevelse, der kan sammenlignes med fugefrie gummigulve. Den fleksible og bløde belægning uden samlinger sikrer en formidabel gangkomfort og et behageligt underlag at stå på. En af de mange fordele ved gummigulve er deres lyddæmpende effekt, der reducerer støj fra fodtrin og mindsker bumplyde.

Stødabsorberende og lydisolerende egenskaber gør polyurethan gulve til det foretrukne valg i miljøer som daginstitutioner, skoler, fitnesscentre og sportshaller. Disse robuste egenskaber er ideelle i større lokaler med høj støjbelastning, konstant trafik og aktivitet. Udover at beskytte mod faldskader, fungerer disse gulve som en skærm for både gulv og udstyr og sikrer et behageligt og sikkert miljø.

Tag kontakt
Skriv til os

70 229 226