Rengøringsservice for erhverv og private

Mange muligheder for rengøring

Har du brug for hjælp til rengøring – enten i dit eget hjem eller på arbejdspladsen? Hos Falcke ApS tilbyder vi rengøringsservice med total vedligeholdelse og rengøring af bolig- og erhvervsejendomme i Rødovre, Hvidovre, Valby samt det øvrige København og omegn.

​Vi tilbyder bl.a. rengøringsservice i form af:​

Erhvervsrengøring

Vi løser alle former for rengøringsopgaver for små og store virksomheder samt for butikker og kontorer. En professionel erhvervsrengøring sikrer jer et langt bedre indeklima og mindsker risikoen for støvallergi, hovedpine og lignende, der kan føre til sygedage blandt personalet.

​En fast aftale om kontorrengøring kan bl.a. omfatte tæpperensning, vinduespolering, linned- og måtteservice, vedligeholdelse af grønne arealer, snerydning, gulvvask og støvsugning. Aftalen sikrer, at der altid er så rent, som I ønsker det.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, effektivitet og grundighed i alle områder af vores arbejde. Det giver et smukt og skinnende resultat i alle hjørner af vores virksomhed.

Slutrengøring

Vi tilbyder en lang række slutrengøringsydelser til boligforeninger. Det drejer sig om alt fra vinduespolering og tæpperensning til helt almindelig støvsugning.

Vi tilrettelægger en rengøring helt efter kundens ønsker, så resultatet bliver så grundigt og smukt som forventet. Uanset om I ønsker en fast aftale med ugentlige besøg, eller et enkelt job i forbindelse med køb eller salg, så påtager vi os gerne slutrengøringen.

Rengøring i private hjem

Vi gør selvfølgelig også rent i private hjem til gode priser. Vi har alt fra sæbe, spand og kost til svampe, skurepulver og kemikalier, der effektivt kan klare det grove arbejde.​

Kort sagt har vi alt, hvad der er brug for til den almindelige rengøring i hjemmet – også til den helt store forårsrengøring. Og vi har naturligvis, hvad der er brug for, når vægge skal vaskes ned og gøres klar til en ny omgang maling.​

Fraflytningsrengøring og hovedrengøring

Hvis du skal bruge hjælp til hovedrengøring i forbindelse med fraflytning, hjælper vi gerne til. Vi har mange års erfaring med fraflytningsrengøring, og står også klar til at hjælpe dig.​

Oprydning på byggeplads

Vi har i mange år samarbejdet med både private og offentlige instanser om løsning af oprydningsopgaver inden for byggepladser. Vi løser kort sagt alle opgaver, og vi gør det til en konkurrencedygtig pris med de nyeste og bedste maskiner.​

Rengøring efter håndværker

Vi gør rent efter håndværkere i ejendommen. Har I fået malet eller pudset vægge op, klarer vi gerne den efterfølgende rengøring. Vi har alt, hvad der skal bruges til at rydde op og gøre rent efter dine håndværkere.​

Tæpperens

Vi kan hjælpe med topgrundige rensninger af bl.a. tæpper, gulvtæpper og ægte tæpper til en god pris. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til det.​

Kontakt os for et godt tilbud på rengøringsservice

I er mere end velkomne til at tage kontakt til os for yderligere oplysninger. Så kan vi tage en snak om jeres ønsker og behov inden for rengøringsservice. Tilbud leveres inden for 24 timer. Vi glæder os til at hjælpe med kompetent og professionel rengøringsservice!

24 TIMERS DØGNVAGT​

Falcke ApS rykker altid hurtigt ud, når der er opstået skader på vinduer og glasfacader.

Vores biler er udstyret med et lille værksted, så vi som regel kan udbedre hele skaden på stedet og med det samme. Det betyder, at du slipper for afdækning i form af træplader og glasskår, der flyder.

Sker skaden uden for vores normale åbningstid, så kontakt Glarmestrenes Døgnvagt. De kører døgnet rundt og sørger for afdækning, indtil vi den efterfølgende dag kan udbedre skaden fuldstændigt.

Kontakt os, hvis der er opstået en glasskade eller ring til Glarmestrenes Døgnvagt.

Skriv til os

70 229 226