Industrigulv, som matcher dine ønsker og behov

Er du på udkig efter en samarbejdspartner, som kan lave det industrigulv, du drømmer om? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Falcke ApS har vi mange års erfaring inden for træ- og gulvarbejde, hvorfor vi kan varetage enhver opgave. Vores gulvlægger kommer primært i Hvidovre, Rødovre, Valby og København, men vi kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

Valg af gulvbelægning handler om dit behov, din smag og ikke mindst dit budget. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi kan tilbyde alt inden for gulve beregnet til industrien såsom et slidstærkt betongulv, epoxy, polyuretan, som er en nem og rengørings venlig gulvbelægning. Vi hjælper dig gerne med at finde den type gulv, som passer bedst muligt til dine ønsker og behov, inden gulvbelægninger.

Vi tilbyder industrigulv af høj kvalitet

Når du samarbejder med os, er du garanteret et industrigulv, som matcher alle dine ønsker. Vi går meget op i at have en god dialog med hver enkelt kunde, hvor vi snakker om forventninger og muligheder. Uanset hvilken løsning du kan tænke dig, så kan du være sikker på, at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser.

Vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer udelukkende holdbare og veludførte løsninger. Uanset om vi skal hjælpe hos privat eller erhverv, så står vi klar med imødekommende og dygtige ansatte, som løser opgaven professionelt for dig.​

Kontakt os, og hør om dine muligheder

Skal du have industrigulv, så står vi klar til at varetage opgaven professionelt. Vi rådgiver og inspirerer dig altid gerne mod det bedste valg afhængigt af dine behov.

Hør mere om dine muligheder ved at ringe til os på telefon:
70 229 226 eller sende en e-mail til: f@lcke.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tag kontakt
Skriv til os

70 229 226